Een natuurlijke verbintenis tussen uw bedrijf en Diergaarde Blijdorp

15-12-16

Diergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Europa. Een plek vol bijzondere ontmoetingen, waar bezoekers wat van opsteken, door geïnspireerd raken en een nieuw soort liefde voor de natuur ontdekken. Mens, dier en plant zijn met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig. Daarom moeten we goed voor elkaar zorgen. U kunt daarbij helpen door uw organisatie te verbinden aan Diergaarde Blijdorp.

Een belangrijke reden om die verbintenis aan te gaan, is het maatschappelijk verantwoorde en duurzame karakter van Diergaarde Blijdorp. Door de Diergaarde te steunen, draagt u niet alleen bij aan het voortbestaan van het park, maar ook aan het Blijdorp-Natuurbehoudfonds. Dit fonds steunt diverse natuur­behoudprojecten in het wild.

Dieradoptie

Met de adoptie van een Blijdorp-dier steunt u de Diergaarde jaarlijks met een vast bedrag. U kiest het adoptiedier waarmee uw organisatie de meeste affiniteit heeft of waarmee u zich wilt profileren. Blijdorp heeft verschillende adoptie- ­categoriën met leuke voordelen.

Netwerken in de Diergaarde

Diergaarde Blijdorp is de ideale ontmoetingsplaats voor ondernemers. De Diergaarde biedt een inspirerende omgeving, waar haar relaties elkaar kunnen ontmoeten en zaken kunnen doen. Door diverse programma’s en unieke kijkjes achter de schermen is er voor de deelnemers voldoende ruimte om te ontdekken, te netwerken en bij te praten met oude en nieuwe bekenden.

Voor meer informatie over dieradoptie en sponsoring, ga naar: www.diergaardeblijdorp.nl/sponsoring.

 

Meer nieuws