Eenmalige oorkonde tijdens Maritime Awards Gala

07-11-17

Tijdens het jaarlijkse Maritime Awards Gala 2017 maandagavond zijn de winnaars van de vijf awards bekendgemaakt. Naast die prijzen is er dit jaar een eenmalige oorkonde voor een exclusief project uitgereikt aan Heavy lift & pipe laying ship de Pioneering Spirit van Allseas.

De Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award 2017 is uitgereikt aan LTZ 2 Jordy San José Sánchez, met zijn operationele innovatie op het gebied van het Target Motion Analysis (TMA)-proces. De Designer Awards is toegekend aan Marijn Hage (Nevesbu), voor zijn ‘Volume Estimation Tool (VET)’. 

De Maritime Innovation Award ging naar KOTUG, omdat de innovatieve methode van warmteopslag en hergebruik die zij hebben ontwikkeld, nieuw is in de maritieme sector. Winnaar van de KVNR Shipping Award is Wagenborg Shipping met het veelzijdig innovatieve en duurzame vrachtschip Egbert Wagenborg van het nieuwe type EasyMax, én Multi mission Unmanned Surface Vessel (USV) ‘Seagull-301’, ontworpen en gebouwd door De Haas Maassluis BV en Ginton Naval Architects BV, is tot winnaar van de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar 2017 uitgeroepen. 

Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala en is het hoogtepunt van de ‘Maritime Week’, die dit jaar van 4 tot en met 11 november wordt gehouden. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én het ervaren van de opleidings- en carrièremogelijkheden die de sector te bieden heeft.

Meer nieuws