Mobiliteit en vervoer

Eric Bakker richt leasemaatschappij op: 3B Exclusief Leasing

3B Exclusief BV - Rotterdam

Eric Bakker heeft deze maand een leasemaatschappij opgericht. ‘Mensen zijn tegenwoordig niet meer van het bezitten, maar van het gebruiken’, zegt hij. Bakker is directeur van 3B Exclusief, dat gespecialiseerd is in de verkoop van jonge luxe auto’s.  

Eerste klant van Bakker is Jan Dirk Stouten van Friends in Business. ‘Eric is al een tijdje lid van ons communicatieplatform en besloot onlangs ook om onze internetzender Recht uit Rotterdam te steunen. En nu ben ik de eerste klant van 3B Exclusief Leasing, ik ben blij met dit partnership.’

Bakker was in oktober aanwezig bij een businesslunch in Kaat Mossel. Voor onze camera vertelde hij destijds al over zijn plannen om een leasemaatschappij op te richten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

3B Exclusief BV

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Meer nieuws