Erik de Wit nieuwe voorzitter Rotterdamse Hotel Combinatie

13-02-15

Erik de Wit is de nieuwe voorzitter van de Rotterdamse Hotel Combinatie. Hij volgt daarmee Jan Rutgers op die onlangs bekend maakte het Rotterdamse Hilton Hotel te verlaten. De Rotterdamse Hotel Combinatie vertegenwoordigt 35 hotels in Rotterdam met drie, vier en vijf sterren.

Erik de Wit is general manager van het Bilderberg Parkhotel en Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo . De Wit bekleedde die functie eerder bij het Parkhotel (vijf jaar) en 5-sterren The Manhattan Hotel (drie jaar). Na een jaar general manager te zijn geweest van het Amsterdamse Conservatorium hotel, keerde hij in juni 2014 terug naar Rotterdam.

'We moeten aan de slag'

Erik de Wit zegt verheugd te zijn met zijn benoeming. 'Rotterdam staat nationaal en internationaal geweldig in de spotlights. Er is veel kamercapaciteit in Rotterdam bijgekomen en we zullen met alle betrokken partijen aan de slag moeten om de bezetting en de kamerprijs naar een beter niveau te brengen. Ik ben blij met alle initiatieven die er door heel veel partijen in de stad worden genomen en ik verheug me er enorm op om daar een bijdrage aan te mogen leveren.'

Meer nieuws