Fishalicious: beslist geen doorsnee haringparty

09-06-17

Van 16 tot en met 18 juni vindt in Strijen Outdoor Zuid-Holland plaats. Dit jaarlijkse evenement combineert paardensport met het buitenleven en culinaire hoogstandjes. Eén van de hoogtepunten voor zakelijke bezoekers is Fishalicious op vrijdag 16 juni.

Dat onderdeel is anders dan de gemiddelde haringparty. Zo moet je betalen voor de entree, maar wat je ervoor krijgt is die 20 euro dubbel en dwars waard.

Uiteraard kunnen deelnemers nieuwe haring proeven, maar onder de noemer “Meat Schmidt” kan er van 17.00 tot 19.00 uur worden geborreld met heerlijke keuzes van vis én vlees. Zoals fruit de mer, kreeft, mosselen, oesters én haring. Voor het vlees (waaronder het Weiderund) is er onder meer een Green Egg BBQ. Voor de muziek zorgen de Funky Piano’s en een bekende top-dj.

VIP-terras

Veel businessclubs uit de regio zullen tijdens Fishalicious met hun leden aanwezig zijn. Vanaf 16.00 uur zijn de Luxery Lane en het VIP-terras (met meer dan 20 stands). Voor de toegangsprijs van 20 euro kunnen bezoekers tussen 17.00 en 19.00 uur onbeperkt haring happen, hamburgers eten en wijn, bier of frisdrank drinken. Voor de andere lekkernijen en na die tijd wordt afgerekend met munten.

Kaarten zijn online te koop.

Meer nieuws