Fotoreportage: nieuwe keuken Kaat Mossel officieel geopend

12-03-19

De nieuwe keuken van Kaat Mossel is maandag officieel geopend. Half februari opende het Rotterdamse restaurant de deuren al na een grondige verbouwing van een paar weken. ‘Het is een slijtageslag geweest’, vertelde eigenaar Ron Hirt toen lachend. ‘Maar het is het allemaal waard geweest.’

‘We hebben een prachtig nieuwe keuken met de nieuwste snufjes. We staan echt in een Ferrari’, aldus Hirt. De dag voor Valentijnsdag ging Kaat Mossel weer open, deze week was het officiële moment. 

‘We zijn voorgoed af van de gasleiding en volledig overgegaan op elektra. We beschikken over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Koken op elektra heeft veel voordelen. Het is sneller, zuiniger en beter voor het milieu. Voor de gezondheid heeft koken op elektra ook voordelen. Door de grote, gietijzeren bakplaat van Adieu is minder vet nodig voor het bereiden van gerechten’, zegt Hirt trots. 

Kijk hieronder naar een fotoreportage van de officiele opening van de nieuwe keuken van Kaat Mossel met wethouder Bert Wijbenga (Handhaving, buitenruimte, integratie en samenleven) en Casper van Eijck (oncoloog én clubarts van Feyenoord). 

Fotografie: Vincent van Dordrecht

Meer nieuws