Frank Pruisken (A. de Jong Groep) overleden

11-05-15

Directeur Frank Pruisken van A. de Jong Installatietechniek is vorige week overleden. Dat meldt de A. de Jong Groep maandagmorgen op zijn website.

Onderstaand bericht staat op de website van het bedrijf uit Schiedam: 

Op vrijdag 8 mei jl. hebben wij met groot verdriet en verslagenheid kennis genomen van het plotselinge overlijden van Frank Pruisken, directeur van onze Installatiebedrijven. Frank werd 49 jaar. Zijn overlijden betekent voor ons het verlies van een gedreven directeur, een betrokken collega en een toegewijde mentor.

Ruim 11 jaar heeft Frank vanuit zijn grote zakelijk en technisch inzicht op bevlogen wijze richting en leiding gegeven aan de sterke groei van zijn ‘geesteskind’. Hij heeft op uitstekende wijze een moderne, vooruitstrevende en innovatieve organisatie opgebouwd. Frank was een man vol met visie en passie voor organisatie en techniek.

Met trots kijken we terug op de successen die Frank heeft behaald. Zijn visie en dromen zullen niet verdwijnen maar zijn passie en gedrevenheid zullen bijzonder gemist worden en zullen altijd in onze herinnering blijven. Wij zijn ontzettend dankbaar voor wat hij voor ons als bedrijf en onze medewerkers heeft betekend.

Meer nieuws