Frans Lavooij opent People’s Business

29-12-14

Frans Lavooij opent woensdag 14 januari het netwerkevent People’s Business. Na het officiële moment is er twee dagen volop gelegenheid tot netwerken om zodoende (nieuwe) zakelijke relaties te ontmoeten. Jaarlijks wordt People’s Business geopend door een prominent persoon. In de afgelopen jaren werd het startsein gegeven door onder andere Jan Peter Balkenende en Alexander Pechtold.

Op de eerste dag van het evenement opent Beurs-WTC al om 16.00 uur haar deuren om de eerste gasten van People’s Business te verwelkomen. Rond 17.00 uur vindt de officiële opening plaats. Frans Lavooij wordt onthaald met muziek gespeeld door een van de jonge talenten van de Stichting Classic Young Masters. 

Onlangs won Lavooij tijdens de uitreiking van de Rotterdamse Ondernemersprijs in het Beurs-WTC de vijfde mr. K.P. van der Mandelepenning, een prijs die jaarlijks wordt vergeven aan een Rotterdamse ondernemer die zich naast zijn bedrijf op een bijzondere manier inzet voor de stad Rotterdam. Frans Lavooij heeft zijn sporen zeker verdiend. Zo was hij jaren voorzitter van het internationale hippische topsportevenement CHIO Rotterdam. Momenteel is hij bij tal van sociaal maatschappelijke taken betrokken en is directeur van de onderneming Nedspice.

Meer nieuws