Verspreidingsgebied Friends in Business uitgebreid

23-09-15

Met ingang van het septembernummer is het verspreidingsgebied van Friends in Business uitgebreid. Het magazine is vanaf nu ook te lezen in de regio Drechtsteden. Dat betekent dat Friends in Business nu ook in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem bij bedrijven en op leestafels te vinden is.

De uitbreiding richting de Drechtsteden is een logische stap, vertelt Frank Onderdelinden, commercieel directeur van uitgever Made in Rotterdam. ‘Beide regio’s liggen zo dicht tegen elkaar aan, dat wij vaak merken dat bedrijven uit de regio Groot-Rotterdam en ondernemingen uit de Drechtsteden zaken met elkaar willen doen. Door ons verspreidingsgebied uit te breiden, willen we daarop inspelen en extra invulling geven aan de FIB Matching-gedachte: het matchen van ondernemers en hun bedrijven. Door de verbinding te leggen tussen ons Rotterdamse netwerk en ons Drechtsteden-netwerk hopen we nog meer FIB Matching Partners aan zakelijk succes te helpen.’

In het nieuwste magazine, dat deze week is uitgekomen, staat een aantal interessante verhalen over de Drechtsteden. Zo vertellen drie bestuurders van de Drechtsteden over hun economische ambities en de status van de Drechtsteden als “maritieme topregio”. Dat artikel kunt u hier lezen.

Meer nieuws