Algemeen nieuws

Groene Heftrucks!

Mitsubishi Forklift Trucks - Rijswijk

In het komende magazine van Friends in Business een verhaal met John Oosterling.

John Oosterling is sinds anderhalf jaar commercieel directeur bij Logisnext Benelux, een wereldwijde leverancier van interne transportmiddelen en een volle dochter van Mitsubishi Heavy Industries, een van de grootste bedrijven ter wereld. In de wereldwijde markt voor interne transportmiddelen neemt Mitsubishi Logisnext de vierde plaats in. Dat is bij veel mensen niet bekend.

Tuinmeubelen en vuurwerk

‘Klanten vragen flexibiliteit. Dat we helpen inspelen op de seizoensinvloeden in hun bedrijf. Bedrijven in de tuinmeubelen-, vuurwerk-, speelgoed- of andere retailbranches zijn seizoensgebonden. Wij zorgen dat zij kunnen op- en afschalen als dat wenselijk of noodzakelijk is. Deze bedrijven hebben niets aan een te grote vloot waarvan een deel onnodig lang stilstaat. We hebben een grote verhuurvloot waarmee we zorgen dat de juiste machines op het juiste moment beschikbaar zijn. Met aanvullende korte huur of leasecontracten bieden we oplossingen op maat.’ ‘Ons bedrijf werkt nauw samen met klanten.
Onze klanten waarderen onze betrokkenheid en flexibiliteit. We willen begrijpen hoe het
proces van onze klanten werkt. Alleen zo kunnen we op de juiste manier inspelen op
hun wensen.’

Nóg beter samenwerken

‘Dat is voor mij óók ondernemen: het zoeken naar oplossingen voor klanten. Ontzettend leuk om te doen! Ik probeer heel dicht bij klanten te staan, te begrijpen wat er in het bedrijf gebeurt en hoe wij daarop kunnen inspelen.’ ‘Tegelijkertijd heb ik de verantwoordelijkheid voor ons marketing & sales-team. Ik moet ervoor zorgen dat het team zijn werk met plezier kan doen en met de juiste dingen bezig kan zijn. Dat doe ik met plezier. Ik ben ervan overtuigd dat nauwe en betere samenwerking leidt tot de beoogde groei.’

Het hele verhaal met John staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Die editie presenteren wij op maandag 20 november in The Boathouse in Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Mitsubishi Forklift Trucks

Mitsubishi Forklift Trucks fungeert als de hands-on sparringpartner voor duizenden bedrijven en levert slimme en betrouwbare totaaloplossingen.

Meer nieuws