Havenbedrijf sponsort Rotterdams Philharmonisch Orkest

09-12-17

Havenbedrijf Rotterdam blijft ook de komende drie jaar sponsor van het reisfonds van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO). De afgelopen drie jaar is gebleken dat de buitenlandse orkestreizen het Havenbedrijf goede kansen bieden om diens zakelijke belangen te dienen.

Toppunt was het optreden van het RPhO in Jakarta in 2016. Het was de eerste keer dat in die stad een filharmonisch orkest überhaupt een concert gaf. Het Havenbedrijf heeft sinds kort een kantoor in Jakarta en gebruikte het optreden om relaties te ontvangen.

Het Havenbedrijf sponsort primair om de band tussen stad en haven te verstevigen.  Daarom ondersteunt het belangrijke instellingen/iconen als het RPhO, Feyenoord, De Doelen, Boijmans van Beuningen, het (Nieuwe) Luxor en Diergaarde Blijdorp. Het Havenbedrijf sponsort ook culturele en sportieve evenementen om Rotterdam aantrekkelijk te houden als vestigingsplaats; als stad om in te wonen en werken. Om deze reden ondersteunt het Havenbedrijf ook evenementen als Wereldhavendagen, North Sea Jazz Festival, CHIO en ABN AMRO Tennistoernooi.

Meer nieuws