HbR verlengt sponsoring Wereldhavendagen

30-03-16

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft zijn verbintenis als hoofdsponsor van de Wereldhavendagen met drie jaar verlengd. President-directeur Allard Castelein ondertekende deze week het contract samen met Bert Aben, de voorzitter van de Stichting Wereldhavendagen.

De Wereldhavendagen Rotterdam vinden dit jaar op 2, 3 en 4 september plaats. Havenbedrijf Rotterdam steunt het evenement in elk geval tot en met 2018.

‘Het is een prachtig evenement waardoor we jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland een kijkje achter de schermen van onze haven kunnen geven’, gaf Castelein het belang van de Wereldhavendagen Rotterdam aan.

Band tussen haven en stad

‘Bovendien zien wij het als een goed middel om de band tussen de haven en de stad verder te versterken. De verlenging is een blijk van vertrouwen en waardering voor de medewerkers en het bestuur van Stichting Wereldhavendagen dat zij elk jaar weer een verrassend en veelzijdig evenement weten neer te zetten.’

Aben gaf aan zeer verheugd te zijn met het hernieuwde contract. ‘Om jaarlijks Nederlands grootste maritieme evenement te organiseren is de steun van onze hoofdsponsors onontbeerlijk.’ Naast het Havenbedrijf Rotterdam, zijn de Koninklijke Marine en de gemeente Rotterdam, via Rotterdam Festivals, de andere hoofdsponsors.

 

Vlnr: Bert Aben (voorzitter Stichting Wereldhavendagen Rotterdam), Sabine Bruijnincx (directeur Wereldhavendagen Rotterdam), Allard Castelein (president-directeur Havenbedrijf Rotterdam) en Richard van der Eijk (hoofd Communications en External Affairs Havenbedrijf Rotterdam).
FOTOGRAFIE: Anne Reitsma 

 

Meer nieuws