Ondernemerschap

Industrial Physics neemt Technidyne Corporation over

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Industrial Physics Inc. heeft Technidyne Corporation overgenomen, een fabrikant van instrumenten die optische, oppervlakte- en fysieke eigenschappen van papier en aanverwante materialen meten. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan kalibratiestandaarden.

Technidyne en Industrial Physics bedienen veel van dezelfde wereldspelers in de productie van goederen in de papier- en pulpindustrie. Technidyne biedt ook een zeer sterke servicecapaciteit in de VS en Canada, waardoor het leiderschap van Industrial Physics in het aanbieden van snelle en effectieve multiproductservice aan klanten verder wordt versterkt. De wereldwijde verkoop- en serviceaanwezigheid van Industrial Physics zal het aanbod van Technidyne naar de Europese en Aziatische markten helpen uitbreiden.

‘Dit is een fantastische kans voor Technidyne en haar medewerkers om zowel wereldwijd te blijven groeien als om nog betere oplossingen en ondersteuning te bieden aan ons trouwe klantenbestand. Ik zie de wereldwijde verkoopinfrastructuur van Industrial Physics als een enorme aanwinst voor Technidyne. De synergieën van producten en personeel zullen ons aanbod aan onze klanten aanzienlijk verbeteren’, aldus Todd Popson, voormalig CEO en president van Technidyne. Popson blijft adviseur van het gecombineerde bedrijf.

‘Ik ben verheugd om zo’n strategische acquisitie te voltooien’, zegt Jim Neville, CEO van Industrial Physics. ‘Technidyne Corporation is de perfecte aanvulling op ons portfolio van test- en inspectieoplossingen voor papier, pulp en verpakkingen. Ik ben verheugd dat de familie Popson Industrial Physics heeft gekozen om Technidyne naar een hoger niveau te tillen. Ik kijk ernaar uit om met Todd en het Technidyne-team samen te werken. Ze hebben een fantastische reputatie in de branche.’

Lees ook: Simone Canter (Industrial Physics): ‘Ik heb er in één klan zes nieuwe collega’s bij’

Foto: Simone Canter, Remco Wever en Nico Frankhuizen (Industrial Physics)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws