Intentieverklaring Multisportclub Feyenoord ondertekend

13-05-18

Feyenoord heeft een grote stap gezet naar de oprichting van multisportclub Feyenoord. Bestuurders van Forward Lease Rotterdam Basketbal, handbalvereniging HARO/Snelwiek, Hockeyclub Feijenoord en zaalvoetbalvereniging TPP Rotterdam tekenden vrijdagmiddag 11 mei een intentieverklaring die per 1 juli 2018 in zal gaan.

Middels het ondertekenen van deze intentieverklaring verenigen de clubs zich in multisportclub Feyenoord ‘in oprichting’. Feyenoord geeft de vier clubs een licentie van één seizoen voor het gebruik van naam en logo. In eerste instantie committeren zij zich aan het sociaal-maatschappelijk beleid dat onder de naam van Feyenoord met ingang van het seizoen 2018-2019 zal worden uitgevoerd.

Dat houdt in dat Feyenoord voor haar maatschappelijke activiteiten naast voetbal vanaf 1 juli 2018 ook de vier andere sporten in zal zetten. Het uiteindelijke doel is dat multisportclub Feyenoord zich naast de maatschappelijke activiteiten op drie andere pijlers gaat richten: het bedrijven van topsport, talentontwikkeling en het bevorderen van deelname aan breedtesport in Rotterdam-Zuid.

Meer nieuws