Interparking sleept prijs in de wacht met parkeergarage Markthal

24-09-15

De vorig jaar geopende parkeergarage onder de Markthal in Rotterdam heeft in Berlijn de prestigieuze EPA-award in de wacht gesleept. Dat is dé prijs voor de beste garage in Europa

De parkeergarage werd beoordeeld op locatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid. De parkeergarage, uitgebaat door Interparking, kreeg de prijs in handen omdat de parking is voorzien van de meest uiteenlopende technische foefjes. Zo kunnen automobilisten gebruik maken van het parkeerbegeleidingssysteem waarmee ze in een mum van tijd een vrij plekje kunnen vinden.

Eco Parking

De parkeergarage onderscheidt zich ook door het feit dat het als enige in Europa ‘Eco Parking’ aanbiedt. Dit houdt in dat het parkeren van milieuvriendelijke auto's 0,20 euro per uur goedkoper is dan het parkeren van milieuonvriendelijke auto’s.

Directeur Johan Tol van Interparking is blij met de award. ‘Er is een groeiende toestroom van toeristen die we in Rotterdam gastvrij willen ontvangen. De stad kan gewoon niet zonder moderne, klantgerichte parkeervoorzieningen zoals deze.’

De Markthalgarage verwelkomde onlangs de miljoenste auto. Meer lezen over Interparking? Lees hier het artikel dat eerder verscheen in Friends in Business. 

Meer nieuws