Jamie Oliver nieuwe publiekstrekker Markthal

21-01-15

De wereldberoemde tv-kok Jamie OIiver opent een restaurant in de Markthal. Jamie’s Italian Restaurant moet dit najaar zijn deuren openen en de koopkathedraal van nog meer bezoekers voorzien.

Het is het eerste restaurant dat Oliver opent in Nederland. De Engelsman heeft al 45 restaurants in zijn eigen land en nog dertien elders in de wereld. 

Het nieuwe restaurant wordt geopend in samenwerking met Italian Food Concepts, de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. 'We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015', zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Toegankelijk

Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten. Alle producten die worden gebruikt in Jamie’s Italian hebben hoge welzijnsnormen, deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italians Food Concepts.

Meer nieuws