Bedrijf Jolique Möller dé Rotterdamse Starter van 2015

16-04-15

Ilovefashionbloggers heeft de Rotterdamse Startersprijs 2015 gewonnen. Het team van Jolique Möller, de dochter van de bekende Rotterdamse ondernemer Alfred Möller, heeft daarmee een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw gewonnen en kan 250 uur gebruik maken van een personal assistent. ‘Het is fantastisch dat we ons kantoor nu gaan vestigen in onze thuishaven Rotterdam’, zegt Jolique Möller.

ilovefashionbloggers helpt enerzijds modebloggers op weg en brengt anderzijds modemerken in contact met de bloggers. Modebloggers schrijven op internet recensies over kleding en accessoires – voor bedrijven is het een nieuwe manier om je producten onder de aandacht te brengen. Modeblogs zijn enorm populair, wereldwijd zijn er maar liefst meer dan dertig miljoen modeblogs en dit aantal groeit met de dag. 

Durf

Volgens juryleden Marius Meurs (directeur van Groothandelsgebouwen N.V.), Sipke Feenstra (CEO van The Office Operators) en Gerben Harmsen (CEO van TWNKLS) heeft ilovefashionbloggers een duidelijk doel voor ogen en zijn ze enorm gedreven om dat doel te bereiken. Ze maken optimaal gebruik van digitale middelen en tonen durf. 'We vinden het erg knap dat Jolique met partners in zee is gegaan om haar bedrijf te laten groeien. Dat is een lastige maar vaak essentiële stap om zakelijk succesvol te worden', aldus Marius Meurs. 

De 23-jarige Rotterdamse Jolique is met haar platform dus een schakel tussen bloggers, volgers en merken. Naast ilovefashionbloggers stonden Valory en Bern Promotions in de finale op 9 april 2015. Presentator Peter Goedvolk, zelf ondernemer in hart en nieren, gaf de finalisten een aantal tips uit de praktijk. De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2014, Trots Bier, overhandigde een symbolische gouden sleutel aan de nieuwe kantooreigenaren. '

Meer nieuws