Kanshebbers Rotterdamse Ondernemersprijs zijn bekend

13-10-16

De genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2016 zijn bekend: Freelance Factoring, Kamera Express en Technotrading. De winnaar wordt op maandag 21 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

De komende maand gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Mensen kunnen stemmen via www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

Freelance Factoring

Freelance Factoring (Rotterdam) is gespecialiseerd in factoring voor ZZP’ers, freelancers en MKB-ondernemers. Het bedrijf financiert facturen van opdrachtgevers voor betaalt ze binnen drie werkdagen uit.  

Eigenaren Meijs, Rom Colthoff en Witte: ‘Wij zijn erg trots op deze nominatie, die voelt al als een overwinning. Maar nu gaan we als Rotterdamse onderneming ook voor de hoofdprijs! Sinds de start van ons bedrijf in 2012 hebben we keihard gewerkt aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Deze nominatie is het resultaat van de gedrevenheid en het enthousiasme van het hele team. Als fintech start-up hebben wij een flinke groei meegemaakt. Ondanks dat we nog lang niet klaar zijn, geeft deze nominatie ons veel vertrouwen over de ingeslagen weg.”

Kamera Express

Kamera Express uit Capelle aan den IJssel is beeldspecialist voor apparatuur en accessoires op het gebied van foto en video. Het bedrijf richt zich niet alleen op de vakfotograaf maar ook op de consument via webshops en superstores in zowel Nederland als België.

Eigenaar Peter Merceij is zeer vereerd met de nominatie. ‘De afgelopen jaren heeft ons bevlogen team hard gewerkt om Kamera Express terug aan de top van de markt te krijgen. In de lastige retailsector hebben we ons als foto- en videospecialist weten te onderscheiden met een sterke combinatie van e-commerce en winkels, gedegen vakkennis, uitzonderlijke service, in combinatie met laagste prijsgarantie. Deze nominatie zien wij als bewijs dat we op de goede weg zijn en dat goed ondernemerschap wordt beloond!’

Technotrading

Technotrading is een technische groothandel in Schiedam die werkt voor de scheepvaart, offshore, bouw en industrie. Het assortiment bestaat uit apparatuur van A-merken voor industrieel onderhoud. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen merk, Tetra, dat ook via consumentenwebsites verkocht wordt.

Jeroen van Waveren  is eigenaar. ‘Trots zijn we op deze nominatie. Een bekroning en blijk van waardering voor de afgelopen vijf jaar. Als team zijn we erin geslaagd Technotrading goed op de kaart te zetten. We brengen technische en maritieme kennis samen waardoor we er – mede – voor zorgen dat Rotterdam een van de grootste maritieme supply hubs van de wereld is én blijft. Ook in de toekomst blijven we een voortrekkersrol spelen om deze supply infrastructuur verder te optimaliseren en moderniseren.”

Bijwonen

Bijwonen van de uitreiking in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is gratis. Aanmelden kan hier.

Meer nieuws