KiKa-Diner levert € 12.518,- op

16-03-16

Het Kika-Diner, georganiseerd door Foodclub, heeft €12.518,- opgeleverd voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs, samen goed voor vijf Michelinsterren, verzorgden samen met studenten van de horeca-opleiding van Zadkine College in Rotterdam een 6-gangendiner.

De 150 gasten konden na het diner bieden op verschillende items bij de veiling, zoals een 10-gangendiner voor twee personen bij restaurant Niven, een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel en een thuis-BBQ voor 6 personen verzorgd door Mark Vaessen en David van Panhuys van The Harbour Club Kitchen. Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam sponsorde de wijn en champagne.

De zes chef-koks waren René Tichelaar van De Gieser Wildeman (1 Michelinster), Fred Mustert van Restaurant Fred (2 Michelinsterren), Gert Blom van Restaurant Amarone (1 Michelinster), Mark Vaessen van The Harbour Club Kitchen, Wim Serverein van Wereldmuseum (1 Michelinster) en Antoine Schweig van de Prins van Terbregge.

Foodclub

De Foodclub is een vereniging die foodprofessionals samenbrengt. Zij delen kennis, doen nieuwe contacten op en houden elkaar op de hoogte van trends en nieuws op culinair gebied. De Foodclub gaat één keer per kwartaal op bezoek bij verschillende horecagerelateerde bedrijven, om onder het genot van een hapje en een drankje inzichten en kennis op het gebied van horeca met elkaar te delen.

 

David van Panhuys (op podium) met alle chefs van het KiKa-Diner.
FOTOGRAFIE: OTTO AALBERSBERG

 

Meer nieuws