LiveChat Service biedt gratis werkplek aan creatieve starters

12-04-17

Onder het motto “delen is vermenigvuldigen” stelt LiveChat Service een deel van zijn kantoor open voor jonge startende, creatieve ondernemers. Het bedrijf is gevestigd in het pand van de voormalige discotheek Hollywood, aan de Delftsestraat 11-15 in Rotterdam. In het kantorencomplex zitten al enkele jonge creatieve ondernemingen.

LiveChat Service verhuisde in februari 2017 naar dit creatieve bolwerk. Het ruime kantoor van het bedrijf (280 m2) telt meerdere aparte werkplekken. Eén van de ruimtes met vier werkplekken wordt gratis aangeboden aan start-ups. Naast het aanbieden van een kantoor wil LiveChat Service de startende ondernemers ook graag helpen met het opbouwen van een netwerk en andere belangrijke aspecten die komen kijken bij het opzetten van een nieuwe onderneming. Enthousiasme, een leergierige en gedreven vibe, creativiteit en innovatie hoopt LiveChat Service hiervoor terug te krijgen.

‘Andere bedrijven helpen geeft een kick’

‘Wij zijn zelf als start-up heel hard gegroeid de afgelopen twee jaar en van daaruit zouden wij het nu leuk vinden andere start-ups te ondersteunen. Andere bedrijven helpen geeft een kick en voor ons is het de perfecte manier om zelf scherp te blijven. Het is mijn drijfveer om om als bedrijf zo vernieuwend mogelijk te zijn’, aldus directeur Nick Blom.

“Iets”

Zit er geen addertje onder het gras? ‘Nee, we vragen geen huur of bijdrage of iets dergelijks. Wij geloven dat de start-ups die zich bij ons aansluiten, allemaal op hun eigen manier “iets” zullen gaan inbrengen en wat dat “iets” is, dat durf ik nu nog niet te zeggen. Dit maakt dit avontuur ook voor ons spannend!’

Het zijn vier fulltime werkplekken middenin het centrum van Rotterdam, met veel licht en  uitzicht over poppodium Annabel en de Biergarten. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals een vergaderzaal en een koffiezetapparaat.

Reageren

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Nick Blom. ‘Ik ben heel benieuwd wie allemaal op deze oproep gaan reageren. Ik kan eigenlijk niet wachten op de eerste reacties’, aldus de directeur van LiveChat Service. Reageren kan per mail naar nick@livchatservice.nl.

 

Meer nieuws