Markthal pakt uit op beide Paasdagen

11-04-17

Voor het eerst sinds de opening in 2014 is de Markthal beide Paasdagen geopend. Tijdens de marathon werd dat op een bijzondere manier duidelijk gemaakt aan het publiek. De Paashaas werkte zich, net als de marathonlopers, in het zweet. Gehuld in sporttenue hupte hij vrolijk langs de route om flyers uit te delen met daarop de paasactiviteiten komend weekend.

Het Paasweekend is een ideale gelegenheid om met vrienden en familie een bezoek te brengen aan het populaire foodwalhalla. Proef er de allerlekkerste hapjes bij de tientallen verschillende marktkramen. Zet je tanden in prachtige paaseieren en paashazen. Of strijk neer bij een van de vele restaurants voor een uitgebreide paaslunch of -diner.

‘Dit jaar gaan we niet alleen op Tweede Paasdag open, maar ook op de Eerste Paasdag. We willen iedereen ruimschoots de gelegenheid geven om te komen genieten van al het lekkers dat de Markthal te bieden heeft. Daarnaast is er voor de kids van alles te doen’, aldus Ilhan Murat Cifci, bestuurslid van de ondernemersvereniging en eigenaar van Ekmekci. Zo kunnen kinderen met een paashaasoortjes over een parcours van strobalen door de Markthal duikelen. Ook kunnen ze meedoen met een kleurwedstrijd. Beide dagen wordt er ieder uur een winnaar gekozen die een zoete lekkernij wint. Tenslotte kunnen de kinderen ook nog op de foto met de Paashaas.

De Markthal is op Eerste en Tweede Paasdag open van 12.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.markthal.nl.

Meer nieuws