Ondernemerschap

Martin van der Spek: ‘Wij gaan echt met onze tijd mee’

Van der Spek Uitvaart - Capelle a/d IJssel

Martin van der Spek van Van der Spek Uitvaart was eerder dit jaar te gast in Studio Friends in Business om met presentator Frank Vijg te praten over het vak. ‘Ik denk ook dat wij met onze tijd mee gaan. We kijken naar wat de Rotterdammer van vandaag graag wil’, vertelt Martin.

‘In dit vak moet je je continu aanpassen aan wie je tegenover je hebt. En je moet luisteren naar de behoefte van mensen. Dat moet je soms echt uit mensen trekken. Mensen vinden het makkelijker om te zeggen wat ze niet willen dan wat ze wel willen.’ Kijk hieronder naar een fragment uit Studio Friends in Business.

Uiteraard staat ook de hele uitzending met Martin van der Spek nog op ons platform.

Lees ook: Martin van der Spek (Van der Spek Uitvaart) in de Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Meer nieuws