Meer dan geslaagde première van Rotterdam Business Party

25-09-18

Bijna 240 ondernemers, directeuren en managers van bedrijven uit Rotterdam en omgeving waren maandag 24 september aanwezig bij de première van de Rotterdam Business Party. In The Boathouse Kralingen werd de najaarseditie van Friends in Business gepresenteerd en maakte internetzender Recht Uit Rotterdam bekend welke nieuwe programma’s en initiatieven de komende tijd van start gaan: RUR 2.0.

De Rotterdam Business Party werd georganiseerd door The Boathouse Kralingen en Friends in Business. De middag/avond begon met een talkshow voor circa 70 leden en partners van Friends in Business. In vlotte interviews door eindredacteur Frank Vijg en hoofdredacteur Jan Dirk Stouten vertelden topondernemers Pim Blokland en Robin Bravenboer en topcoach Robin van Galen over het ‘geheim’ van hun successen. Dat kwam er bij alle drie neer op: gewoon doen! 

In het avondprogramma kwamen in een flitsend tempo diverse onderwerpen en sprekers voorbij. Van woordkunstenaar Chris Blok, enkele programmamakers van RUR (onder andere Sander de Kramer, Emile Schelvis en Harry Vermeegen) en Herman Vaanholt van The Boathouse over het vervolg op het Rotterdam Gala, oud-burgemeester Ivo Opstelten tot Wim Jansen van EmBoost, die samen met Jan Dirk Stouten aankondigde wat de bestemming van de eerste Rotterdam Business Trip (10 tot en met 12 december) zal zijn: Barcelona.

Nadat Pim Blokland het eerste exemplaar van de najaarseditie van Friends in Business had ontvangen, kon de stemming verder worden opgevoerd door een enerverend en vrolijk optreden van De Wannebiezz. Daarna bleven nog veel van de gasten lang napraten over de meer dan geslaagde eerste Rotterdam Business Party. 

Meer nieuws