Mercedes benoemt ROGAM tot Van ProCenter

01-02-16

Mercedes-Benz heeft ROGAM gecertificeerd als Van ProCenter. Dat predikaat geeft aan dar de Rotterdamse dealer aan een streng eisenpakket voldoet. Mercedes-Benz wil met het openen van Van ProCenters in heel Nederland bestelwagenklanten optimaal bedienen met een pakket aan services en voordelen.

ROGAM behoort vanaf nu tot het selecte gezelschap Van ProCenters in Nederland. De vestigingen in Gouda/Moordrecht, Bergschenhoek en Rotterdam-Spaanse Polder zijn officieel gecertificeerd. In alle drie de vestigingen kunnen klanten terecht voor service en onderhoud. Voor de verkoop van bestelwagens is men van welkom in de vestiging ROGAM Gouda en ROGAM Bergschenhoek.

Het concept Van ProCenter is ontwikkeld om bovenop de servicegerichte dienstverlening van de Mercedes-Benz dealer, extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Citan, Vito of Sprinter. Deze zakelijke doelgroep heeft over het algemeen weinig tijd en wil honderd procent kunnen vertrouwen op de bedrijfsmatige mobiliteit.

Daarom heeft ROGAM als Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er specifieke verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is er expertise in huis voor op- en ombouw en gelden er ruimere openingstijden.

Meer nieuws