Mercedes-Benz: Hogenbirk is meest klantvriendelijke dealer

15-03-16

Hogenbirk Bedrijfswagens is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealergroep van Nederland. Directeur Robert Hogenbirk ontving de Klant Nr.1-trofee uit handen van de directie van Mercedes-Benz. De dealer, met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht, werd gekozen doordat het bedrijf ‘opvalt door de zeer hoge mate van klantvriendelijkheid’.

Met Klant Nr. 1 streeft Mercedes-Benz naar de meest tevreden klanten van Nederland. Het is namelijk een belangrijke factor voor de loyaliteit én tevreden klanten zijn belangrijke merkambassadeurs.

Die klanten spreken zich via enquêtes uit over hun dealerbedrijf. Hierbij komt alles aan bod: van showroom tot en met werkplaats. Mercedes-Benz voert namelijk al ruim twintig jaar onderzoeken uit om de mate van tevredenheid te meten. Door middel van online vragenlijsten kunnen klanten zich uitspreken over de kwaliteit van de dienstverlening in zowel showroom als werkplaats. Ook kunnen ze verbeterpunten aangeven. Hogenbirk Bedrijfswagens scoorde in die enquêtes het beste.

Robert Hogenbirk (links) nam de prijs in ontvangst.
FOTOGRAFIE: MERCEDES-BENZ

 

Meer nieuws