Ondernemerschap

Mooie samenwerking Van der Ent Group en Centraal Beheer

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Centraal Beheer is onlangs gestart met het aanbieden van verhuizingen. Top Movers – Van der Ent verzorgt het hele traject van prospect tot opdracht. Op de website van Centraal Beheer legt Christiaan van der Ent, directeur van Van der Ent Group, uit wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken.

‘Iedere verhuizing is anders en daardoor ook de prijs. De prijs hangt af van een aantal verschillende factoren. Denk aan volume en afstand’, vertelt hij.

‘Weinig spullen, weinig kosten. Klanten die minder willen uitgeven aan de verhuizing kiezen er vaak voor om alleen grote onderdelen, zoals kasten, bedden en banken te laten verhuizen. Klanten die gaan voor gemak, kiezen voor een complete verhuizing.’ Klik op deze link om naar het hele verhaal met Christiaan van der Ent te gaan.

Van der Ent was eerder dit jaar te gast in Studio Friends in Business om met presentator Jan Dirk Stouten te praten over het in Spijkenisse gevestigde familiebedrijf. Hij is de vierde generatie aan het roer van Van der Ent Group.

Lees ook: Studio Friends in Business: Christiaan van der Ent (Van der Ent Group)

Meer nieuws