Mosselen aan de Maas: andere naam, datum en locatie

18-07-16

Vijf jaar achtereen werd Mosselen aan de Maas gehouden op het 3e Katendrechtse Hoofd. Het bijzondere netwerkevenement verhuist naar RDM Rotterdam. Ook de datum is gewijzigd: de zesde editie zou eind augustus plaatsvinden, maar is verplaatst naar woensdag 10 en donderdag 11 mei 2017.

Organisator Jan de Klerk gaat zich volledig richten op bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in en voor de Rotterdamse haven. De nieuwe naam is daarom veranderd in Port Exhibition Rotterdam. “Mosselen aan de Maas” is nu de subtitel.

Ruimte voor groei

‘Om de nieuwe opzet goed te kunnen voorbereiden hebben we in overleg met het comité van aanbeveling besloten het evenement te verplaatsen naar volgend jaar’, legt De Klerk uit. ‘De locatie van de RDM past uitstekend bij de focus op de haven. Daar zijn bovendien alle faciliteiten aanwezig om met Port Exhibition Rotterdam 2017 de havenstad Rotterdam en de deelnemende bedrijven nationaal en internationaal op de kaart te zetten.’

Een bijkomend voordeel is dat de beurs daar flink kan groeien: voorheen zat die met 2.000 m² aan het maximum. Nu is meer dan de dubbele ruimte voorhanden: 5.000 m². Parkeren is bij RDM Rotterdam gratis.

De inschrijving voor deelname aan de beurs is inmiddels geopend. Kijk op de nieuwe site: www.portexrotterdam.com.

 

 

Meer nieuws