Museum Rotterdam viert opening met gratis toegang

16-01-16

Zaterdag 6 en zondag 7 februari 2015 opent Museum Rotterdam de deuren in het hart van de stad. Na drie jaar van wisselende locaties heeft het museum van de stad weer een vaste plek in het Timmerhuis. Om de opening te vieren, hebben alle bezoekers een weekend lang gratis toegang.

De deuren zullen op 6 februari opengaan met theater-, muziek- en dansoptredens. Museummedewerkers nemen je mee door het verhaal van Rotterdam en enkele bezoekers worden gescand om als 3d print in het museum te worden opgenomen.

Night at the Museum

Naast het gratis dagprogramma staan ‘s avonds twee exclusieve rondleidingen op het programma. Met een lamp op het hoofd worden deelnemers in het donker doorgeleid. Onderweg neemt een stadshistoricus je mee door de geschiedenis van Rotterdam. Museumdirecteur Paul van de Laar geeft buiten een reis door de tijd in de omgeving van het Timmerhuis.

Op zondag is er tevens een theatervoorstelling en lichte strijkmuziek. Daarnaast wordt er een Rotterdamquiz georganiseerd.

Meer informatie over het openingsweekend van Museum Rotterdam vindt u op: http://museumrotterdam.nl/ontdek/openingsweekend-museum-rotterdam

Meer nieuws