MUST pakt uit in Laurenskerk

14-11-16

Op 25 november strijkt de inmiddels 45e editie van het stijlvolle en immens populaire feest MUST neer thuisstad Rotterdam. In de Laurenskerk worden ruim 2.000 bezoekers verwacht. De line-up vermeldt onder meer Doppelgang, Erick Eerdhuizen, Kim Kaey en Miss Bunty.

De organisatie van MUST heeft zichzelf ten doel gesteld om feesten te organiseren op unieke locaties in de Benelux. Zo werden eerder al het Kurhaus in Scheveningen, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, het concertgebouw in Amsterdam en de Stadsfeestzaal in Antwerpen omgetoverd tot een feestwalhalla waar ruim 2.000 bezoekers naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Op 25 november strijkt MUST neer in de stad waar het in 2003 allemaal begon: Rotterdam. Dit maal wordt er flink uitgepakt in de Laurenskerk, zodat het een editie wordt om nooit meer te vergeten.

Dresscode

De dresscode luidt deze keer: Kom als de mooiste versie van jezelf. De Laurenskerk wordt voor MUST helemaal over de top omgetoverd tot een eigentijdse feestlocatie waar je ogen en oren te kort komt. 

Datum : 25-11-2016
Tijd:    20:30 – 02.00 uur
Locatie: Laurenskerk, Grotekerkplein 27, Rotterdam
Tickets: 45 euro, verkrijgbaar via de ticketshop op de website van MUST

 

FOTOGRAFIE: ROBERT BOT

Meer nieuws