Verbeter uw zakelijke kansen met Friends at Breakfast

01-11-15

Een uniek nieuw concept binnen FIB Matching is “Friends at Breakfast”, een kleinschalig netwerkontbijt voor circa twaalf personen. Van Friends, voor Friends. De aftrap van dit netwerkontbijt was bij de A. de Jong Groep in Schiedam.

Wat is Friends at Breakfast?

Friends at Breakfast is een kleinschalig netwerkontbijt voor circa 12 personen. Van Friends voor Friends. U begint de dag met het nuttigen van een heerlijk ontbijt met relevante zakenpartners. Een select maar gemêleerd gezelschap, waar u zakelijk zeker iets aan over houdt. Wij nodigen rechtstreeks andere relaties uit in overleg met de organisator. U dus.

Waar is Friends at Breakfast?

Het netwerkontbijt vindt plaats op uw eigen locatie. Zo krijgt u met Friends at Breakfast de mogelijkheid om een exclusief kijkje achter de schermen van uw bedrijf te geven.

Het eerste netwerkontbijt, dat plaatsvond bij de A. de Jong Groep, was zeer succesvol. In de galerij hieronder vindt u een sfeerimpressie van de geslaagde ochtend. Het tweede netwerkontbijt staat al gepland: op donderdag 3 december bij Postillion Hotels in Dordrecht.

Interesse?

Wilt u ook een editie van Friends at Breakfast bij u op locatie adopteren? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Informeer bij onze relatiebeheerder Carla Collewijn via 010-2854667! 

Meer nieuws