Nieuwste Tesla Store opent in Rotterdam

04-12-15

Op 18 december opent Tesla Motors de showroom van de Tesla Store in Rotterdam Zuid. Het Tesla Service Center zal op deze locatie vanaf begin januari operationeel zijn. Het is na de vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Tilburg en Den Haag de zesde Tesla Store locatie in Nederlan

De showroom, gelegen aan de Driemanssteeweg 70, heeft samen met service een oppervlakte van circa 2.200 m2. Door de strategische ligging in Rotterdam Charlois, direct naast de A15, is de locatie voor zowel de regio ten zuiden van Rotterdam als de provincie Zeeland goed bereikbaar.

Over Tesla

Tesla Motors' (NASDAQ: TSLA) missie is de transitie van de wereld naar duurzaam transport te versnellen met een totaal aanbod aan steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s. Het in California-gevestigde Tesla ontwerpt en bouwt elektrische auto’s en rendabele energie opslag. Tesla heeft meer dan 90,000 elektrische voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd.

Tesla Rotterdam is vanaf 18 december geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Meer nieuws