Nu inschrijven voor Innovatie Award Drechtsteden

03-03-16

Tot 1 april kunnen bedrijven zich aanmelden voor de Innovatie Award Drechtsteden. De prijs wordt op woensdag 1 juni uitgereikt door Jaap Smit, de Zuid-Hollandse Commissaris van de Koning. Dat gebeurt tijdens een feestelijk event in het Postillion Hotel Dordrecht.

De prijs is bedoeld voor bedrijven uit de Drechtsteden die een opmerkelijke innovatie hebben doorgevoerd. Het kan gaan om een technologische vernieuwing, het sterk verbeteren van producten, diensten of processen. Ook de vernieuwing van de interne organisatie en de samenwerking met andere bedrijven komt in aanmerking.

Aanmelden en voordragen

De Innovatie Award Drechtsteden is een initiatief van de Stichting Ondernemersprijzen Nederland. Deze jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd vindt nu voor de derde keer plaats. Met de prijs wil de organisatie ‘een positieve bijdrage leveren aan het zelfbewustzijn van de innovatieve bedrijven en organisaties in de regio en de gezamenlijke innovatiekracht stimuleren en vergroten’.

Bedrijven kunnen zich zelf voordragen voor de Innovatie Award Drechtsteden, maar ook andere  gegadigden aanmelden. Mail voor meer informatie naar secretaris@innovatieawarddrechtsteden.nl.

 

Meer nieuws