Nu inschrijven voor Rotterdamse Startersprijs

09-03-16

Pas gestarte ondernemers met potentie en met een goed ondernemingsplan maken kans op de Rotterdamse Startersprijs. De inschrijving is deze week geopend.

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2016 wint een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw en toegang tot een interessant zakelijk netwerk. In twee rondes en een finale zullen een jury en het publiek bepalen wie de meest veelbelovende starter van regio de Rijnmond is.

Groot Handelsgebouw

Initiatiefnemer is het Groot Handelsgebouw. Dat riep de prijs in 2014 in het leven om starters met veel potentie een extra duwtje in de rug te geven om met hun bedrijf te groeien. Het bedrijfsverzamelgebouw naast het Centraal Station biedt de winnaar kosteloos een jaar lang een ingerichte kantoorruimte aan. Verder koppelt het de winnaar aan een interessant zakelijk netwerk dat hem of haar zal begeleiden in dat jaar.

Aanmelden

Starters kunnen zich tot 15 april aanmelden op www.rotterdamsestartersprijs.nl. Voorwaarden zijn dat de kandidaat zich na 1 maart 2014 heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en onderneemt in de regio Rijnmond.

De jury bestaat uit Marius Meurs (directeur van Groot Handelsgebouw), Jolique Möller (winnaar in 2015 en eigenaar van Ilovefashionbloggers) en Oscar van Veen (managing partner van Mangrove, vicevoorzitter van Rotterdam Cental District en startup mentor bij PortXL).

Vanaf 20 april kan op de zes genomineerden gestemd worden. De drie starters met de meeste stemmen pitchen in een finale live voor de jury, waarna die de winnaar kiest.

Meer nieuws