Ondernemers Drechtsteden zien handelsmissie naar China zitten

24-01-17

Van 9 tot en met 13 april organiseren de Nederlandse ambassade in Beijing en het Nederlands Business Support Office een handelsmissie naar China. Daar worden de steden Qingdao en Yantai bezocht. Vanuit de Drechtsteden is veel interesse; daarom is er op 3 februari een informatiebijeenkomst voor ondernemers die mee willen. Die vindt plaats in het Onderwijsmuseum in Dordrecht.

Tijdens de bijeenkomst komen de mogelijkheden aan bod die de provincie Shangdong (waar Qingdao en Yantai liggen) te bieden hebben. De missie is vooral bedoeld voor Nederlandse bedrijven die al zaken doen in China en hun markt willen uitbreiden naar de provincie Shandong.

Aan de informatiebijeenkomst werken InnovationQuarter, Dutch Sino Business Promotion (DSBP) en de Chinese ambassade in Nederland mee. Namens het Drechtstedenbestuur is Anouk van Eekelen, portefeuillehouder Economie, aanwezig.

Klik hier voor meer informatie over de handelsmissie.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst is op 3 februari en begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en eindigt uiterlijk 17.30 uur. Het Onderwijsmuseum is gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel 97 in Dordrecht. Aanmelden kan bij Karel Willems, Public Affairs Drechtsteden: kh.willems@dordrecht.nl of 0610 50 49 14.

Meer nieuws