Ondernemers maken kennis met FIB Matching tijdens lunch

12-02-15

Zo’n twintig ondernemers uit de regio Groot-Rotterdam hebben donderdagmiddag kennisgemaakt met het Friends in Business Matching-platform. Zij woonden in restaurant Quartier de Port een presentatie bij en hadden tijdens de lunch tevens mogelijkheden om met elkaar te netwerken.

De ondernemers waren uitgenodigd door content- en conceptbureau Made in Rotterdam – de bedenkers en makers van het FIB Matching-platform – en Peak Value, dat gespecialiseerd is in bedrijfsprocessen en een pad uitstippelt richting de toekomst. Waar Frank Onderdelinden meer vertelde over de drietrapsraket FIB Matching (magazine, onlineplatform, events), terwijl Dennis van der Maarel het gezelschap informeerde over het concept "Foto van de Toekomst", waarmee Peak Value via enkele prikkelende sessies met ondernemers een stip op de horizon zet, met als doel om groei te bereiken. Beide verhalen werden enthousiast ontvangen door de aanwezige ondernemers.

Meer informatie?

Made in Rotterdam en Peak Value organiseren regelmatig netwerklunches om ondernemers met elkaar in contact te brengen én te vertellen over het FIB Matching-platform. Wilt u zo'n bijeenkomst bijwonen of meer weten over FIB Matching? Neem contact op met Frank Onderdelinden via frank@madeinrotterdam.nl.

Wilt u meer weten over FIB Matching. We hebben hier alles overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Meer nieuws