Ondernemerschap

Ormer ICT beste werkgever in IT Detachering

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT is door Computable.nl uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland in IT Detachering en nummer twee in IT Outsourcing. Het bedrijf, gevestigd in Schiedam, kreeg liefst 31 noteringen.

Ook voor de beste IT-werkgever van Nederland werken? ‘Wij zijn nog op zoek naar collega’s’, meldt Ormer ICT, dat eerder dit jaar een gloednieuwe website lanceerde.

‘De website is nu veel sneller en makkelijker in gebruik. Met een paar simpele klikken heb je toegang tot alle informatie over onze dienstverlening, onze vacatures, de ervaringen van onze klanten en je krijgt een leuk kijkje achter de schermen.’

Lees ook: Gloednieuwe website van Ormer ICT is live

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws