Oud-hoofdredacteur Friends in Business brengt opnieuw een boek uit

11-02-19

Bas Pronk heeft opnieuw een boek uitgebracht. Na Obsessie in 2015 is Verander het tweede boek van de oud-hoofdredacteur van Friends in Busines. Verander is het opzienbarende verhaal van Pronk, die bouwde aan een mooie loopbaan in de media om deze weloverwogen in één klap om zeep te helpen.

Hij besloot al zijn financiële middelen (en die van zijn vrouw) aan te wenden om een sportstudio te openen. Een opkomende franchiseformule verleidde hem. Een formule die belooft dat mensen fit kunnen worden dankzij een training van 20 minuten per week. 

Bas had geen enkele affiniteit met fitness. Bas was geen ondernemer. Mislukking lag op de loer. Bas durfde te kiezen voor verandering. Hij koos voor een sportconcept met een ongeloofwaardige belofte. 

Verander beschrijft zijn gepassioneerde route naar succes, die met vele levenslessen gepaard ging en hem het ultieme geluk bracht. Omdat hij zijn potentieel durfde te benutten. Dit boek is een inspiratiebron voor hen die willen veranderen wat hun niet bevalt. 

Bas Pronk is een van de -succesvolste franchiseondernemers en een rolmodel binnen de snelgroeiende Nederlandse franchiseformule fit20, die na nationaal succes inmiddels de wereld verovert. 

Meer nieuws