People’s Business in teken van Sport & Business

12-01-15

Op woensdag 14 en donderdag 15 januari is het weer tijd voor People’s Business, netwerkevent van Beurs-WTC. People’s Business staat in 2015 in het teken van Sport & Business. Niet zonder reden, want sport en business zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Extra toepasselijk, want Rotterdam Topsport viert in 2015 haar 25-jarig bestaan.

Tijdens People’s Business zullen Beurs-World Trade Center en WTC Business Club Rotterdam de krachten bundelen op het ‘WTC-plein’. Het WTC-plein is groter dan ooit, mede doordat diverse leden van de WTC Business Club zich er ook presenteren. 

Het zakelijk netwerkevent People’s Business is een eigen evenement van het Beurs-World Trade Center Rotterdam en is een begrip in de regio Rijnmond. People’s Business vormt een krachtig platform om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en om nieuwe contacten op te doen. Het evenement biedt kansen om uw netwerk te vergroten en om samenwerkingen aan te gaan.

Jaarlijks trekt People’s Business ruim 4.000 bezoekers. Tijdens het tweedaagse evenement worden de beurshallen gevuld met een grote diversiteit aan bedrijven. Muzikale begeleiding, diverse optredens en culinaire verrassingen zullen niet ontbreken.

U kunt zich gratis voorregistreren op www.pbrotterdam.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over het evenement zoals het programma en het exposantenoverzicht. De toegang is gratis!

Meer nieuws