Ondernemerschap

Robert-Jan Snijders (sponsor van Excelsior): ‘Ik wilde meer dan bij mijn dochter langs de lijn staan’

Excelsior Rotterdam Vrouwen - Rotterdam

Tijdens de Rotterdam Business Party op 11 oktober gingen we in gesprek met Robert-Jan Snijders, sponsor van Excelsior. ‘Ik help de Excelsior Foundation om het vrouwenvoetbal op een professioneler niveau te krijgen.’

Robert-Jan Snijders van YNNO heeft ervaring met het inrichten van organisaties en heeft de vrouwenafdeling van Excelsior onder meer geholpen bij het opstellen van een businessplan.

‘Dat komt eigenlijk door mijn dochter. Zij voetbalt sinds 2017 bij Excelsior. Ze is gescout bij haar eigen club Spirit. Vanaf 2017 is ze gaan voetballen en speelt nu in het beloften eredivisieteam. Dat was voor mij een reden om er ook meer bij betrokken te zijn dan alleen als ouder langs de kant.’

Tijdens Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen gingen we ook in gesprek met Niels Redert (Excelsior Vrouwenvoetbal). Dat gesprek volgt later op ons platform.

Bekijk het gesprek met Robert-Jan Snijders:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Excelsior Rotterdam Vrouwen

Na een samenwerking van drie seizoenen met BVV Barendrecht staat Excelsior Rotterdam Vrouwen vanaf de start van het seizoen 2020-2021 op eigen benen. De club is daarmee vooralsnog de eerste en enige betaald voetbalclub uit Rotterdam met een elftal in de Eredivisie Vrouwen. In samenwerking met onze sportclub is daarnaast een complete opleiding voor het vrouwenvoetbal ingericht. Binnen onze opleiding kunnen meisjes die bij Excelsior komen voetballen op hoog niveau trainen en spelen om uiteindelijk door te stromen naar het hoogste niveau in Nederland. De eerste successen zijn een feit. Zo worden op regelmatige basis verschillende speelsters opgeroepen voor nationale jeugdteams.

Meer nieuws