Algemeen nieuws

Rotterdam Boat Show 2022: een prachtig nieuw evenement van 14 t/m 18 april

06-04-22

Een prachtig nieuw evenement in Rotterdam: Rotterdam Boat Show 2022. Van 14 tot en met 18 april wordt Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit omgetoverd tot een chique en exclusieve beurslocatie waar de meest prestigieuze jachten, tenders en toeleveranciers van internationale scheepswerven worden gepresenteerd.

Havenmeester André Eleveld heeft deze locatie sinds de realisatie van de jachthaven in 2014 uit laten groeien tot een haven met 100 vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten. De locatie in het bruisende centrum van Rotterdam en direct aan de Maas is populair en leent zich uitermate goed voor een luxe en exclusief evenement gericht op het hogere segment van de watersport.

Eleveld heeft de organisatie van dit unieke evenement samen met Aad Timmerman op zich genomen omdat het zo goed bij Rotterdam en de Rotterdamse haven past.

Dit evenement is een all-inclusive concept, dat wil zeggen dat catering inbegrepen is. Tickets zijn beschikbaar via de website van de Rotterdam Boat Show. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten. Op de website uiteraard ook veel meer informatie over het evenement.

Kijk hieronder naar een prachtige video van de Rotterdam Boat Show:

Meer nieuws