Rotterdam Business Party op 23 september: interviews, bladpresentatie, walking dinner én Anita Meyer

26-07-19

Op 23 september vindt de Rotterdam Business Party weer plaats. Net als vorig jaar in The Boathouse Kralingen, een prachtige Rotterdamse plek aan de Kralingse Plas. Op die dag wordt ook het nieuwe magazine van Friends in Business gepresenteerd.

Het programma bestaat uit twee delen: in het eerste deel interviews van Jan Dirk Stouten en Frank Vijg met aansprekende gasten, daarna een walking dinner, een optreden van Anita Meyer en de uitreiking van het najaarsnummer van Friends in Business. Ook The Amazing Stroopwafels treden op. 

Tijdens de Rotterdam Business Party ontmoeten gasten niet alleen Friends, maar ook nieuwe mensen. Vanaf 15.30 uur zijn partners van Friends in Business welkom, vanaf 17.30 uur de overige genodigden. De entree is gratis voor partners van Friends in Business en andere genodigden. Losse kaarten zijn te koop voor 125 euro via info@friendsinbusiness.nl.

De Rotterdam Business Party is een initiatief van The Boathouse Kralingen en Friends in Business, met dank aan de partners Breeman BMW, NOSUCH en FlexxGroup

Klik hier voor het volledige programma van de Rotterdam Business Party. 

Meer nieuws