Rotterdam Contemporary Art Fair pakt uit met lustrumeditie

05-02-16

Van 10 tot en met 14 februari organiseert stichting Field of Dreams de Rotterdam Contemporary Art Fair. De beurs vindt plaats in de Cruise Terminal en is onderdeel van de Rotterdam Art Week.

Het is de vijfde keer dat de Rotterdam Contemporary Art Fair wordt gehouden. De jubileumeditie van de kunstbeurs krijgt een feestelijke invulling en brede randprogrammering.     Zo is er een avond vol jazzmuziek, zijn er optredens van Rotterdamse muziektalenten en is er een ART/BAR.

Secret Art Cinema

Nieuw is Secret Art Cinema, een Rotterdams initiatief dat als doel heeft videokunst terug in de spotlights te brengen. Op de Rotterdam Contemporary Art Fair toont het platform een selectie van werkt van Rotterdamse bodem. De films en videokunstwerken worden vertoond in zeecontainers op Katendrecht en de Wilhelminapier.

Disco Flamingo

Kunstenaar Maarten Bel houdt met zijn Café Bel een open podium in de vorm van een café waaraan verschillende kunstenaars en muzikanten invulling geven. De tentoonstelling No Walls is een al bekende Rotterdamse tentoonstelling van sculpturen (niets aan de muur). Tijdens de beurs is deze tentoonstelling op de begane grond van de Cruise Terminal.

De afsluiting van Rotterdam Contemporary Art Fair bestaat uit een speciale editie van Disco Flamingo in poppodium Annabel. Dit Rotterdamse feest wordt georganiseerd door Nuray Kursun            van evenementenbureau AN&NAS.

 

Openingstijden

Woensdag 10 februari: 15.00 – 22.00 uur
Donderdag 11 februari: 11.00 – 21.00 uur
Vrijdag 12 februari: 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 13 februari: 11.00 – 21.00 uur
Zondag 14 februari: 11.00 – 19.00 uur

 

 

Meer nieuws