Rotterdam krijgt Harbour Tour

29-05-17

Op 24 september wordt de eerste editie van de Harbour Tour georganiseerd. Tijdens deze toertocht kunnen fietsers op de racefiets kennis maken met de Rotterdamse haven. Met start en finish in de Waalhaven en een parcours dat zich uitstrekt tot de Tweede Maasvlakte biedt het evenement voor alle fietsers een uitdaging.

Vanaf de start bij de Broekman Groep aan de Waalhaven fietsen de deelnemers in een unieke havenomgeving. Op enkele plaatsen doorkruisen ze zelfs haventerreinen. Op die manier ontdekken ze het bijzondere industriegebied op een verrassende manier.

Er zijn verschillende afstanden, deelnemers kunnen kiezen uit tochten van 30, 70, 110 en 150 kilometer. Op de langste afstand fietsen de deelnemers naar de Tweede Maasvlakte. Onderweg worden de deelnemers uitstekend verzorgd en krijgen ze diverse op de haven georiënteerde verrassingen.

We Are Cycling

De Harbour Tour is één van de zeven Nederlandse wielertochten van Golazo, organisator van onder meer de BinckBank Tour en NN Marathon Rotterdam. Onder de noemer WeAreCycling organiseert Golazo meer dan vijftig tochten door heel Europa. In Nederland behoren Classico Boretti, KlimClassic, Drenthe’s Mooiste/Erik Dekker Classic, BinckBank Tour TeamTijdrit, Gerrie Knetemann Classic en Tacx Classic Zeeland tot de kalender.

Inschrijven

Inschrijven voor de Harbour Tour is nu mogelijk via www.harbourtour.nl. Voor de eerste editie is een beperkt aantal startplekken beschikbaar.

Meer nieuws