Ruud Vat ontvangt Boeganker Havenbedrijf Rotterdam

11-12-18

Ruud Vat, oprichter en oud-directeur van NeeleVat Logistics, is afgelopen maandag onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam. Ronald Paul, chief operating officer van Havenbedrijf Rotterdam, prees in zijn toelichting Vat voor zijn ondernemerschap en de rol die hij reeds jarenlang als ambassadeur en als boegbeeld voor de Rotterdamse haven vervult.

‘VAT Logistics was het eerste bedrijf dat op het Distripark Eemhaven neerstreek. Inmiddels is NeeleVat uitgegroeid tot een pijler onder het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond als het gaat om distributie en warehousing’, aldus Paul. Hij prees de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen van NeeleVat ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid en grote inzet voor de sector in diverse gremia als TLN, het Topteam Logistiek, Deltalinqs en Nederland Distributieland.

Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens het FENEX-diner, waarbij Vat afscheid nam als bestuurslid van die organisatie. Vat is de 36-ste persoon die de eer van het Boeganker ten deel valt.

Meer nieuws