Samenwerking Golfcenter Seve en Friends in Business: golfen en netwerken

30-08-19

Wil jij als Friend in Business op een gezellige en informele manier kennismaken met de golfsport? Of juist als geoefende speler nieuwe technieken leren of je handicap verlagen? Dat kan! Friends in Business biedt je een op maat gemaakt ’twintig weken arrangement’ bij onze partner Golfcenter Seve.

In kleine groepjes (samengesteld op ervaring en niveau) krijg je les van een ervaren pro van Golfcenter Seve. De cursussen worden gehouden op woensdagavond van 18.00 – 19.00 uur aan de Kleiweg in Rotterdam. De eerste les start op 2 oktober. 

‘We hebben dit op de Rotterdamse manier met elkaar geregeld’, zegt hoofdredacteur Jan Dirk Stouten van Friends in Business. ‘Ik heb twee minuten gebeld met eigenaar Robin Bravenboer en vervolgens een goed gesprek gevoerd met Marco Kestens, de manager van Seve. We zagen de kans en het gemeenschappelijke belang.'

Als partner van Friends in Business ontvang je een interessante korting. Voor de beginnende golfer hebben wij de cursus ‘Starten met Golfen’ en voor de gevorderde golfer de cursus ‘Masterclass Golf’. De kosten voor beide cursussen bedragen normaal 499 euro, wij kunnen je dit aanbieden voor slechts 299 euro. 

Aanmelden voor de lessen kan per omgaande via: info@friendsinbusiness.nl.

Foto: Jan Dirk Stouten met Robin Bravenboer tijdens de bladpresentatie in het voorjaar van 2018.

Meer nieuws