Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: De impact van de veranderende verzekeringsmarkt

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Wat zijn de gevolgen van de veranderende verzekeringsmarkt voor uw organisatie? Welke stappen kunt u nemen om de impact te beperken? En welke preventieve maatregelen dragen bij aan het beheersbaar maken én houden van uw risico’s?

In de video’s op de website van Schouten Zekerheid geven de specialisten Francisca Roose, Jaco Menne, Richard Roeters en Danny Monje per risicothema antwoord op deze vragen én meer. Kijk hieronder naar de video ‘Grip op verzuim’ met Francisca Roose.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de whitepaper van Schouten Zekerheid, waarin de vijf risicothema’s worden behandeld: Personeel, Aansprakelijkheid, Bedrijfscontinuïteit, Krediet en Mobiliteit. Per thema wordt er dieper ingegaan op actuele ontwikkelingen binnen de verzekeringsmarkt, de impact daarvan op uw organisatie en hoe de impact beperkt kan worden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws