Schrijvershof kiest voor Cool Port

08-02-16

In 2017 verhuist Schrijvershof, importeur en exporteur van groente en fruit, van Oud-Beijerland naar Cool Port, de nieuwe koel- en vriesterminal van Kloosterboer aan de Eemhaven in Rotterdam.

Cool Port is de herontwikkeling van een groot deel van de voormalige containerterminals in de Eemhaven. Kloosterboer realiseert een nieuw koel- en vrieshuis, gespecialiseerd in de op- en overslag van koel- en vrieslading in reefer containers. Ook de bijbehorende dienstverlening zoals empty depots en voedselinspectie worden hier in de toekomst opgezet.

Met ontsluitingen via het water, het spoor en de weg heeft de logistieke hub directe verbindingen met de deepsea-terminals op de Maasvlakte, de omliggende Greenports en het Europese achterland. Cool Port krijgt een gekoelde opslagcapaciteit van 35.000 pallets en beschikt over faciliteiten voor het verpakken, sorteren en rijpen van fruit.

Schrijvershof is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1925 bestaat. Het opereert internationaal  als importeur en exporteur van groente en fruit.

 

Meer nieuws