Skûtsjesilen Holland: ‘We gaan er weer iets bijzonders van maken’

15-01-18

Van woensdag 30 mei tot en met vrijdag 1 juni vindt de vijfde editie van Skûtsjesilen Holland plaats op de Kralingse Plas. In het nieuwe magazine van Friends in Business, dat woensdag 24 januari wordt gepresenteerd, veel aandacht voor de lustrumeditie. ‘We gaan er weer iets bijzonders van maken,’ verklappen Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck.

De organisatoren van het evenement zijn ook aanwezig in Kantine Walhalla op Katendrecht, bij de bladpresentatie van het nieuwe nummer van Friends in Business. In 2014 startten Vaanholt en Van der Wyck het sportieve netwerkevenement. Een mission impossible dachten velen, maar de ondernemers hebben er een topevenement van gemaakt. Voor de vijfde editie gaan ze iets bijzonders doen. ‘Iedereen reageert heel enthousiast, al zegt de helft wel: jullie zijn knettergek; waarom maak je het jezelf zo moeilijk?’ 

Benieuwd? Volgende week het hele verhaal in een kersvers magazine van Friends in Business. Met uiteraard veel mooie en persoonlijke verhalen én met de Rotterdamse zakenman Peter Goedvolk op de cover. 

Meer nieuws