Financieel

Spuijbroek en Van Straten van DRV genomineerd voor Tax Innovator Award

Moore DRV - Rotterdam

Mariëlle Spuijbroek en Steven van Straten van DRV Accountants & Adviseurs zijn genomineerd voor de TAX Innovator Award. Deze award wordt uitgereikt door Sdu Fiscaal voor het advieskantoor dat in het afgelopen jaar de sterkste innovatiekracht heeft laten zien.

DRV vindt het belangrijk om steeds slimmer te werken. ‘Door bijvoorbeeld processen te verbeteren en nieuwe technologieën toe te passen. ‘Zo maken we het werk leuker en interessanter en kunnen we ons nóg beter richten op het verder helpen van ondernemers in de echte economie.’

Volgend jaar bestaat DRV Accountants & Adviseurs liefst 100 jaar en dat jubileum gaat groots gevierd worden. In Rotterdam is het bedrijf gevestigd aan de Kralingseweg.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws