Friends in Business TV van start op 22 augustus

11-08-17

Wilco Boere van Freshlight is op dinsdag 22 augustus de allereerste gast in Friends in Business TV, uitgezonden op de afgelopen woensdag gelanceerde internetzender rur.nl.

Boere, verkoopleider van Van Bodegraven Elektromotoren BV, schuift in restaurant Old Dutch naast presentator Frank Vijg en Friends in Business-hoofdredacteur Jan Dirk Stouten vooral aan om te praten over een nieuw innovatief product in een totaal andere branche. 

‘Van Bodegraven Elektromotoren BV is een echt familiebedrijf, ontstaan ooit in de Oranjeboomstraat, in de wijk Feijenoord in Rotterdam. Groot geworden met elektromotoren, dat doen wij nog steeds. Daarnaast gaan we iets heel innovatiefs doen, een product op de markt brengen. Prachtig dat wij gezamenlijk zo kunnen gaan starten,’ aldus Boere in een korte vooruitblik op de eerste uitzending van Friends in Business TV later deze maand. 

Friends in Business TV is vanaf 22 augustus iedere week te zien op rur.nl met interessante gasten aan tafel, onder leiding van presentator Frank Vijg en Jan Dirk Stouten. 

Meer nieuws